Training

De drijvende kracht achter onze werkzaamheden en samenwerking met klanten is kennis en de juiste toepassing en overdracht daarvan.

De opleidingsbehoefte kan worden ingevuld met klassikale trainingen bij Nokavision of onsite. Klantspecifieke workshops of training-on-the-job worden vaak toegepast om zeer gericht aan kennisoverdracht te doen en in te kunnen spelen op de specifieke behoefte van de organisatie of trainee.

Nokavision verzorgt tevens certificering op de aangeboden trainingen.

Wilt u op de hoogte blijven van relevante software updates? Neem dan vrijblijvend deel aan een van onze Nokamunity sessies!

Wij helpen u graag om voorop te blijven lopen!

Onze trainingen:

StreamServe Implementatie Training

StreamServe StoryTeller

StreamServe Technisch beheer

StreamServe Composition Center

N.Scope Invoice Processing

 

Neem voor informatie over beschikbaarheid en tarieven contact met ons op of bekijk de evenementenkalender.

 

StreamServe Implementatie Training

Waar: Bruistensingel 144, 5232AC Den Bosch (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,-

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

 

StoryTeller Fundamentals Training

StreamServe  StoryTeller wordt gebruikt om het proces rondom de structuur, de inhoud en lay-out van een document te vereenvoudigen.

StoryTeller zorgt ervoor dat business gebruikers document templates kunnen creeren met geavanceerde functionaliteiten zoals meerdere kolommen, paden voor variabele data, variabele afbeeldingen, tabellen en grafieken, complexe tabellen, complexe business logica. Daarnaast kunnen eenvoudig marketing boodschappen, mededelingen en promoties worden toegevoegd.

Deze basis training wordt kennisgemaakt met StoryTeller. Ze leren waar StoryTeller voor gebruikt wordt, hoe ze StoryTeller kunnen gebruiken. Ze gaan verschillende oplossingsmethoden gebruiken en leren daarnaast best practices (Xpath en herbruikbaarheid).

Waar: Bruistensingel 144, 5232AC Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,-

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

 

StoryTeller Advanced Training

Deze StoryTeller voor gevorderden training is een vervolg op de basistraining StoryTeller. De deelnemers krijgen een korte recap van StoryTeller, gaan complexe uitdagingen via Xpath en voor herbruikbaarheid oplossen. Daarnaast wordt gefocust op dynamisch herbruikbare componenten. Met cursisten gaan aan de slag met demomateriaal in StoryTeller.

Waar: Bruistensingel 144, 5232AC Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,-

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

 

Framework Fundamentals Training

Het frameworkprincipe van Nokavision zorgt voor een maximale scheiding tussen het document en de distributie. Enerzijds wordt gekeken naar waar de behoefte ligt van de organisatie omtrent het communicatieproces, anderzijds wordt los daarvan ook gekeken naar de behoeften rondom de documenten. Een project opzetten volgens het frameworkprincipe zorgt ervoor dat ontwikkelaars projecten standaardiseren. Projecten kunnen sneller worden opgezet en iedere developer kan aan het project werken.

De workshop Nokavision Framework basis zal gaan over methodieken, proces analogieen, best practices. Het gaat in deze workshop om een mindsetverandering. Door middel van oefeningen gaan de developers zelf leren hoe zij volgens de Framework methode kunnen werken.

Waar: Bruistensingel 144, 5232AC Den Bosch  (of eventueel op locatie)

Kosten: € 700,-

Inclusief: lunch, koffie/thee en trainingsmateriaal

Inschrijven

Wilt u meer informatie over een training? Vul dan het onderstaande formulier in. Voor geplande trainingen, bekijk dan ook onze evenementenkalender. 

Uw naam:

 

Uw telefoonnummer:

 

E-mailadres:

 

Bedrijf:

 

Bericht: