Paperless Office

Het concept van de ‘paperless office’ ontstond terug in het midden van de jaren ’70, maar vandaag – zo’n vier decennia later – zijn werkmethoden nog steeds erg papier intensief.
Het digitaliseren van uw document- en communicatiestromen en het archiveren van uw documenten maakt uw bedrijfsprocessen wel vele malen efficiënter! Wij helpen u van papier naar digitaal op alle mogelijke manieren!

 

Digital Mailroom

Een digital mailroom, ofwel digitale postkamer, vervangt het handmatig proces van postdistributie en opslag binnen organisaties. Alle inkomende documentstromen worden op één centraal punt samengebracht, geregistreerd en afgehandeld. Onze capture oplossing haalt alle relevante data van de verschillende soorten documenten af door middel van OCR. De distributie, het delen, de opslag en het terugzoeken van informatie en documenten wordt hierdoor vele malen efficiënter.

 

Digitaal archief (DMS)

Digitaal archiveren zorgt voor het sneller en eenvoudiger beheren van documenten. Dankzij geavanceerde software voor het herkennen en classificeren van documenten kunnen documenten grotendeels automatisch worden gearchiveerd, waardoor u kosten en tijd bespaart.

 

Digitaal factureren

Met onze factureringsoplossingen kunt u zowel uw verkoopfacturen als uw inkoopfacturen digitaal en automatisch verwerken.

 

Toch printen? Print duurzaam met Ecofont!

Hoewel de digitalisering wat ons betreft de toekomst is, wordt op dit moment nog steeds geprint om vele verschillende redenen. Moet u écht printen? Print dan duurzaam en beperk uw printkosten met Ecofont, het lettertype met gaatjes.