Technology Partners

Enterprise Information Management

Nokavision is geautoriseerd reseller en global services partner van OpenText. Dit betekent dat Nokavision als full service partij kan optreden vanaf levering en implementatie van de software tot en met nazorg, training en support. Daarnaast wordt Nokavision vaak ingezet door OpenText voor implementaties, deep dive sessies en bij het bèta testen van nieuwe ontwikkelingen. OpenText beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen.

Smart Communications

Smart Communications helpt bedrijven aan de hand van een modernere architectuur en cloud mogelijkheden een stap verder dan de traditionele bedrijfscommunicatie te zetten. Wereldwijd gebruiken honderden bedrijven Smart Communications voor een nieuwe generatie klant- en bedrijfscommunicatie, variërend van banken en verzekeringsmaatschappijen tot overheden en telecommunicatiebedrijven. Nokavision is de eerste Smart Communications partner in Nederland en tevens de enige met Nederlandse Smart Communications experts.

Rapid Application Development

Nokavision is sinds 2014 implementatie partner van Mendix. Mendix, ontwikkelaar van het applicatieplatform-as-a-service, stelt bedrijven in staat om snel multi-channel applicaties te ontwikkelen zonder dat kennis van code vereist is. Mendix is namelijk gebaseerd op Model driven development, wat de Business en IT in staat stelt om samen visuele processen en applicaties te modelleren in plaats van te programmeren. De applicaties kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met uw bestaande systemen.

MENDIX-LOGO-TAGLINE-FINAL-MAY13 (1)

Intelligent Capture Software

Ephesoft Inc. levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel on-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden. De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.

Authorized Partner White

Interactive Business Communications

Objectif Lune ontwikkelt software voor interactieve bedrijfscommunicatie. Ze bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is. Zij hebben meer dan 20.000 klanten wereldwijd. R&D is ook gevestigd in Nederland. Wij als Objectif Lune partner zijn full service partij voor de oplossing PlanetPress Connect.

 

OL_logo_AllianceProgram_ConsultingPartner-HR

Cloud Content Management

Box is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven revolutionair verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 76.000 bedrijven wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Box naar http://www.box.com/.
Wij integreren Box met Mendix en OpenText StreamServe.

TIE Kinetix

Nokavision werkt sinds geruime tijd samen met EDI & E-Factuur Service Provider TIE Kinetix uit Breukelen. Dankzij deze samenwerking krijgen klanten van Nokavision toegang tot het grootste EDI en E-Factuur netwerk in Europa en daarbuiten. Vraag naar de mogelijkheden bij Nokavision hoe de connectie tot stand komt tussen uw bedrijf en het TIE Business Netwerk (TBN) waarop 40.000 actieve Trading Partners dagelijks EDI orders, pakbonnen en factuurberichten uitwisselen.

 

Samenwerken maakt sterker-za