Nokamunity gebruikersgroep

Onlangs hebben wij de Nokamunity gebruikersgroep opgericht voor u als gebruiker van onze software, met als doel kennisdeling en regelmatig contact. Hierdoor blijft u op de hoogte van relevante updates en doet u kennis op waarmee u meer uit uw software oplossingen haalt. Regelmatig organiseren wij evenementen voor leden van de Nokamunity gebruikersgroep.

Kennisdeling op evenementen

“Delen is het nieuwe hebben.” Wij delen onze kennis graag door middel van consultancy, trainingen of workshops. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een klantendag waarbij we terugblikken op wat we met elkaar bereikt hebben, maar vooral vooruit kijken naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

Gedurende het jaar kunt u kennis opdoen tijdens de gratis toegankelijke Nokamunity kennis sessies of ronde tafel sessies.

Vrijblijvend en kosteloos deelnemen

De Nokamunity bijeenkomsten zullen een aantal keer per jaar plaatsvinden op verschillende data en verschillende locaties. Deelname door u als Nokavision klant is kosteloos en vrijblijvend. U kunt mede bepalen welke onderwerpen in de toekomst behandeld zullen worden.

Samen weten we meer

De bijeenkomsten staan in het teken van informatieve sessies, contact met experts en andere Nokavision relaties, het behandelen van klant cases en het voeren van discussies.

Wilt u naar een volgende bijeenkomst komen? Bekijk wat wij gepland hebben!

Word lid van de Nokamunity en wij houden u op de hoogte!

Uw naam:

 

Uw telefoonnummer:

 

E-mailadres:

 

Bedrijf:

 

Functie:

 

Opmerkingen: