Veiligheid en duurzaamheid

Naast verschillende hoogwaardige oplossingen voor Customer Experience Management, factuurverwerking en een digitale mailroom, bieden wij nog enkele andere innovatieve oplossingen aan om onder andere de veiligheid en duurzaamheid van organisaties te verbeteren.

Door de veiligheid en duurzaamheid te verbeteren via onze oplossingen, hopen wij u als klant te ontzorgen. Zo is er een oplossing om inkt te besparen zonder dat er kwaliteitsverlies plaats vindt en er is een oplossing die het mogelijk maakt om aangetekend en beveiligd e-mails te versturen.

Minuscule gaatjes in de letters om inkt te besparen

Omdat voor veel organisaties de stap naar complete digitalisering vaak te groot is bieden wij ook een oplossing om te besparen op printkosten. Ecofont software is een duurzame, innovatieve oplossing voor het besparen van printerinkt. De software schiet kleine gaatjes in de letters en deze gaatjes zijn op papier niet te zien. Met Ecofont is het dus mogelijk om geld te besparen zonder dat er sprake is van kwaliteitsverlies.

 

Verstuur snel, eenvoudig en veilig e-mails naar klanten, medewerkers en partners

Vanwege de toenemende mate van globalisering is het tegenwoordig steeds belangrijker om snel en veilig over de hele wereld te kunnen e-mailen. Met Secure Mail van Open Text is het mogelijk om snel, eenvoudig en veilig e-mails te versturen. De e-mails zijn voorzien van encryptie, auditing en toegangsauthenticatie, waardoor maximale veiligheid wordt gegarandeerd.

 

  • Digitale handtekening

Garandeer de kwaliteit en veiligheid van uw e-mails

Nokavision adviseert toepassing van een elektronische handtekening voor de waarborging van de authenticiteit en integriteit van bijvoorbeeld een nota in PDF. Hiermee is voor zover de ontvanger als de verzender kwaliteit als en veiligheid gegarandeerd.

Duurzaamheid-Ecofont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Overige Oplossingen

Ecofont

Ecofont

Ecofont is zeer eenvoudig te implementeren en bespaart tot 50% aan printkosten. Het vergt weinig tot geen aanpassingen.

Bekijk Ecofont >

OpenText Secure Mail

Secure Mail

Met Secure Mail is het mogelijk om informatie snel en veilig uit te wisselen. Het is snel, eenvoudig in het gebruik en geautomatiseerd in te zetten.

Bekijk Secure Mail >