Box is een veilig content management en file sharing platform ontworpen voor het werken in het digitale tijdperk. De viewer ondersteunt meer dan 120 bestandsformaten inclusief Powerpoint, spreadsheets, PDFs, afbeeldingen, video’s en audiobestanden. Vraag hier je gepersonaliseerde demo aan.

box-laptop-demo-omgeving

Aanhef*

Naam*


Achternaam*


E-mail*


Bedrijf


Telefoonnummer 

Box Module for Mendix

Box module voor Mendix

Nokavision helpt u graag bij het implementeren van Box in uw organisatie en het integreren met uw huidige applicaties. Met de Box module voor Mendix voegt Nokavision het content managementplatform van Box toe aan het razendsnelle applicatie ontwikkelingsplatform van Mendix. Deze combinatie verandert de manier van bedrijfsvoeren. Klik hier voor meer informatie over de Box module voor Mendix.

Box File Sharing

Makkelijke en veilige file sharing

Met Box kunt u op een simpele en veilige manier belangrijke documenten delen op al uw apparaten. Gebruik drag and drop om de bestanden in een map te plaatsen en deel gemakkelijk een link met uw partners, klanten of collega’s, of geef ze toegang tot de map door ze uit te nodigen een gratis account aan te maken. Bepaal wie toegang heeft tot het document door toegang te geven of deel link met wachtwoordbeveiliging.

Box Collaboration

Synchroon samenwerken

Werk in realtime samen door het geven van reacties en het toewijzen van taken. De bestanden worden automatisch geüpdatet en met versiehistorie kan u per medewerker alle veranderingen bijhouden. De Sync functie stelt uw medewerkers in staat om ook offline te werken. Met Box View kunt u meer dan 120 bestandsformaten bekijken en met de Edit functie kunt u de standard tekstverwerkingsbestanden aanpassen.

Box Integration

Integreren, integreren, integreren

Integreer Box met populaire tools als Office365, Outlook en Google Docs. Met de Embed functie worden uw documenten in de cloud geïntegreerd met uw bedrijfsapplicaties.

Box Protection

Beveiliging

De geavanceerde end-to-end encrypte beschermt de vertrouwelijke data binnen uw organisatie. U bepaalt wanneer en of bestanden worden gedeeld door het inzetten van expiratiedata en het verwijderen van gedeelde links.

Introductie Box