Document distributie van gepersonaliseerde klantcommunicatie

  • Multi-channel klantcommunicatie

Verzend uw klantcommunicatie via het gewenste kanaal van de ontvanger

Met onze communicatieoplossing kunt u niet alleen persoonlijke documenten genereren, maar deze ook op eenvoudige wijze verzenden via het gewenste kanaal van de ontvanger. Indien noodzakelijk wordt het document eerst geconverteerd. Bij de generatie van het document wordt een specifieke kanaallayout toegepast van bijvoorbeeld brieven, e-mails, XML, pdf-bestanden en sms-berichten.

 

  • Multi-format klantcommunicatie

Document distributie via het gewenste formaat

Bij de document distributie naar de klant kan het document verzonden worden in ieder gewenst formaat, waaronder e-mail, HTML, XML, SMS en meer. Verschillende papieren documenten kunnen, indien noodzakelijk, automatisch in één envelop worden gesorteerd en samengevoegd, zodat ze tegen minimale portokosten kunnen worden verzonden. Door automatische document distributie verhoogt u de flexibiliteit en versnelt u uw bedrijfsprocessen.

 

  • Distributie opties voor efficiëntere communicatie

Efficiëntere en veiligere document distributie met StreamServe

Tijdens de document distributie kunt u niet alleen het formaat en het kanaal zelf bepalen, maar zijn ook nog andere kostenbesparende opties mogelijk. Zo kunt u het systeem zelf de juiste printer en printwijze laten kiezen (tweezijdig of enkelzijdig), uw documenten zo versturen dat ze bij terugkomst snel en effectief verwerkt kunnen worden en uw documenten digitaliseren voor het archief. Daarnaast kunt u uw documenten voorzien van een digitale handtekening, waardoor u kunt garanderen dat het document van u afkomstig is, onderweg niet veranderd is en dat u het document daadwerkelijk heeft verzonden.

Onze Customer Experience oplossingen

OpenText StreamServe

StreamServe

Snelle documentcreatie met herbruikbare elementen en multi-channel documentdistributie met OpenText StreamServe!  

Bekijk StreamServe >

Thunderhead.com

Thunderhead.com

Monitor de ervaring van uw klant op ieder moment en verbeter de Customer Engagement door hyperpersonalisatie met Thunderhead!  

Bekijk Thunderhead.com >

Invoice Processing

PlanetPress Connect

Eenvoudig documenten ontwikkelen met webstandaarden! Bekijk Connect >