Krachtige bedrijfsapplicaties

Hét complete platform om krachtige bedrijfsapplicaties snel en met een beter resultaat te ontwikkelen, integreren met bestaande systemen en te deployen. Mendix laat IT en business succesvol samenwerken.

 

Application Development

Model Driven Development

Model-Driven Development

In Mendix wordt niet geprogrammeerd, maar gemodelleerd. Modelleren is sneller en flexibeler, waardoor IT eenvoudig kan inspelen op de business. Hierdoor kan IT een App bouwen op het moment dat u deze nodig heeft.

1-Click Deployment

De implementatie van Mendix verloopt soepel en snel. Mendix kan zowel in de Mendix cloud als in de eigen cloud of on-premise draaien.

Social Collaboration

Social Collaboration

Mendix stimuleert de samenwerking tussen IT en de business door middel van allerlei handige features in de App. Hierdoor kunnen alle stakeholders eenvoudig met elkaar communiceren. Daarnaast beschikt Mendix over een uitgebreide project Management tool.

Multi-Channel & Multi-Device

Mendix zorgt voor een geweldige gebruikerservaring op meerdere apparaten en via meerdere kanalen. Gebruik Mendix om een nieuwe enterprise applicatie voor desktop-gebruikers op te bouwen, koppel een mobiele user interface aan een bestaand systeem of bouw een speciale tablet applicatie.

Centralized App Governance

Centralized App Governance

Met het Mendix App Platform hebben ontwikkelaars en business units de macht om snel te bouwen wat ze nodig hebben zonder dat de IT-Governance en controle moeten worden opgegeven. IT-teams verzorgen het beheer, de documentatie, onderhoud en beveiliging op een centrale plaats.

Integratie met bestaande systemen

Mendix applicaties zijn vaak geïntegreerd met bestaande bedrijfssystemen zoals SAP, Oracle, Salesforce.com, FICO en vele anderen. Het Mendix App Platform biedt meerdere, zeer efficiënte integratiemogelijkheden.

Mendix App Platform

Op het Mendix App Platform komen data, eindgebruikers, business-analisten, ontwikkelaars en partners samen in een uniforme cloud-omgeving. Het Mendix App Platform geeft teams de kans om zelf applicaties te bouwen, te delen en te gebruiken. Zij zijn daarbij onafhankelijk van traditionele IT-middelen.

Centraal applicatiebeheer, beveiliging en IT-governance geven de IT-afdeling volledige controle en een beter overzicht.

 

Discover the Mendix Difference