App ontwikkelen

Bent u opzoek naar slimme software om uw app mee te laten ontwikkelen? Innoveren is niet langer een optie, maar een must voor elke organisatie die wil overleven. Bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit en sneller te implementeren software om te kunnen inspelen op de trends in de markt.

Wij bieden een bedrijfsbreed door Gartner en SAP erkent gestandaardiseerd applicatie platform waarmee uw in huis ontwikkelteam of de specialisten van Nokavision tot 6 x sneller en met 70% minder resources enterprise applicaties (Apps) ontwikkelen. Het platform en de Apps kunnen geïntegreerd worden met uw huidige on-premise en externe SaaS software applicaties en services. Er wordt minder tijd en geld verspilt en u verkort de doorlooptijd en versnelt de time-to-market en time-to-value!

  • App ontwikkelen

Verbinden van de Business & IT

Met onze oplossing kunnen bedrijfsapplicaties op simpele wijze ontwikkeld, geïntegreerd en geïmplementeerd worden. Hierbij wordt niet geprogrammeerd, maar gemodelleerd. Model driven development reikt business en IT een gemeenschappelijke taal aan, waardoor beter kan worden samengewerkt en apps ontwikkelen makkelijker wordt.

Een klein team kan slechts binnen enkele weken een app ontwikkelen, dankzij de combinatie van het visueel modelleren, eenvoudige integratie, cloud-infrastructuur en agile project management. De applicatie is beschikbaar op diverse apparaten door een multi-device strategie, wat leidt tot een forse kostenbesparing.

App ontwikkelen

Onze Application Development oplossing

Mendix

Mendix

Mendix is het applicatie platform dat de Business & IT verbindt. Complexe bedrijfsapplicaties kunnen vele malen sneller opgeleverd worden dan met de traditionele manier van ontwikkelen.

Bekijk Mendix >