Onze oplossingen voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen:

 

 

Customer Experience

Customer Experience Management

Tegenwoordig liggen de verwachtingen van uw klanten hoger. Zij zijn op zoek naar flexibiliteit, snelheid en keuzevrijheid. Verwacht wordt dat u inspeelt op hun persoonlijke situatie met alle gegevens waar u over beschikt.

Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 25% overstapt naar een ander bedrijf na slechts één slechte klantervaring. Creëer eenvoudig documenten in uw eigen huisstijl met een van onze communicatieoplossingen voor geautomatiseerde bedrijfsprocessen. De documenten kunnen geautomatiseerd verstuurd worden via het voorkeurskanaal van uw klant.

Communiceer helder en persoonlijk, verhoog uw klanttevredenheid en verminder uw kosten!

Factuurverwerking

De digitalisering van factuurverwerking kan u veel geld en tijd besparen. Wij leveren geavanceerde oplossingen voor zowel inkomende- als uitgaande factuurverwerking.

Cloud factuurverwerking
Persoonlijk bericht

Digital Mailroom

Grote aantallen documenten komen uw bedrijf binnen via de postkamer. Iemand moet de brieven openen, registreren, labelen, identificeren, sorteren, eventueel kopiëren, afgeven bij verschillende departementen op soms verschillende locaties in verschillende steden of landen. Een heel tijdrovend en foutgevoelig proces. Automatiseer en digitaliseer uw volledige postkamer en werk efficiënter en gestructureerder!

Digital Archiving

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van het beheer van ongestructureerde informatie binnen uw organisatie. Ongestructureerde informatie is alle informatie, die niet direct als veld in een database benaderbaar is. Wij leveren onder andere oplossingen voor een digitaal archief, digitalisering van uw inkomende postkamer en smart capture software.

Digital archiving
Application development

Application Development

Het bouwen van bedrijfsapplicaties kan sneller, eenvoudiger en beter met onze cloud-based oplossing. Wij kijken naar wat u nodig heeft en modelleren vervolgens in enkele weken een bruikbare, flexibele en gebruiksvriendelijke applicatie welke zowel geschikt is voor mobile als desktop.