Mendix is door Gartner opnieuw tot visionair benoemd in de aPaaS industrie op 24 maart 2016. De aPaas markt is van groot belang voor de IT wereld omdat ontwikkelaars zoeken naar manieren om applicaties te bouwen in de cloud omgeving. Zo heeft ook Nokavision Document Engine (Invoice Processing) op Mendix ontwikkeld.

Mendix in Gartner

Waarom is Mendix “visionair”?

Mendix biedt in plaats van “de standaard” code gedreven ontwikkeling voor applicatiebouw, model gedreven ontwikkeling voor applicatie bouw aan. Door de honderden onderdelen die aanwezig zijn wordt ontwikkeling makkelijker en wordt business en IT samengedreven. Mendix is wereldwijd actief en heeft meer dan 550 betalende klanten.

Wat zijn de mogelijkheden met Mendix?

Nokavision heeft met behulp van Mendix hun eigen SaaS oplossing gebouwd, namelijk Invoice Processing (IP). Deze applicatie geeft bedrijven de mogelijkheid om hun gehele inkomende factuurverwerking te automatiseren. Onze applicatie bespaart zowel veel tijd als geld en sluit aan op de behoeften op het gebied van Elektronisch factureren.

De mogelijkheden met Mendix zijn eindeloos. U kunt complete business applicaties bouwen die als aanvulling dienen voor uw organisatie. Ook kunt u uw oude systemen van een extra laag voorzien, waardoor u uw oude software systemen niet weg hoeft te doen, maar u wel flexibel kunt zijn. Nokavision ondersteunt u in uw transformatie in de digitale wereld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over Mendix?

Nokavision staat van 7 t/m 8 juni op Mendix World. We tonen daar onze applicatie Invoice Processing, maar laten ook zien hoe business integraties mogelijk zijn met Mendix. Zo kunnen we Mendix koppelen aan Box.com en StreamServe.  U kunt hier meer informatie vinden over Mendix World en u inschrijven. Wilt u kans maken op een ticket naar Mendix World? Overtuig ons dan waarom u een vrijkaart moet ontvangen in onderstaand contact formulier!

Wilt u het hele Gartner Rapport lezen? Klik dan hier

Maak kans op een vrijkaart voor Mendix World

Als Mendix Partner hebben wij een aantal vrijkaarten beschikbaar die we graag aan gemotiveerde contacten geven.

Aanhef:

 

Uw voornaam:

 

Uw achternaam:

 

Uw telefoonnummer:

 

E-mailadres:

 

Bedrijf:

 

Waarom wil u graag een VIP vrijkaart voor Mendix World ontvangen en hoeveel personen wil u meenemen?