Succesvolle implementaties in de Benelux

Nokavision heeft meer dan 150 succesvolle implementaties uitgevoerd in de Benelux. Als gedreven kennispartij met meer dan 18 jaar ervaring en met passie voor software in de document wereld zorgen wij ervoor dat u als bedrijf voorop blijft lopen.

 

Enkele van onze referenties:

“Nokavision is niet van de mooie verhalen, maar van de praktische oplossingen. Het toepassen van het Nokavision framework is een goede zet geweest. We hebben er nog dagelijks voordeel van.”
Marel Holding BV, Bekijk de customer case

 

“Bij Nokavision heerst een no-nonsens cultuur. Zij hebben de juiste kennis in huis en geen uitdaging is hen teveel.”
Houtgroep van Drimmelen

 

“Dé one-door-stop solution in document management en e-Invoicing.”
Switch IT Solutions
“Wij willen op lange termijn succesvol zijn. Dit willen we bereiken met kwalitatief hoogwaardige producten en op een maatschappelijk verantwoorde manier. In onze samenwerking met Nokavision ervaren wij ze als een bedrijf waarop bovenstaande prima van toepassing is.”
Koninklijke De Kuyper

 

Sectoren

Oplossing voor iedere sector

Onze communicatieoplossingen geven bedrijven uit alle sectoren de mogelijkheid om de juiste gepersonaliseerde boodschap te communiceren, op het juiste moment en in het juiste formaat, via het juiste kanaal.

Geef uw klanten alle reden om bij uw bedrijf te blijven, door service te leveren die aansluit bij hun behoeften. Onze oplossing stelt u in staat om te communiceren met klanten en prospects hoe zij het willen, wanneer zij het willen en op de manier waarop zij het willen.

Daarnaast kunt u als bedrijf uw processen stroomlijnen, efficiënter en effectiever werken en de operationele kosten drukken.


Verbeterde Customer Engagement

Wij helpen verzekeringsmaatschappijen met het opbouwen van een betere Customer Engagement. Met onze communicatieoplossing kunnen verzekeringsmaatschappijen hun klanten een persoonlijke, onderscheidende service ervaring bieden ten opzichte van hun concurrentie, terwijl ze snel kunnen inspelen op nieuwe regelgeving en concurrerende eisen.

Verzekeringsmaatschappijen opereren in een snel veranderende omgeving met veel concurrentie. Het is daarom tijd om voorop te lopen op het gebied van klantcommunicatie, door het gebruik van nieuwe digitale kanalen, transparante boodschappen en hyperpersoonlijke berichten uitwisselingen.

Enkele van onze klanten zijn:

VvAA

Enra Verzekeringen

ZLM

 

Finance plaatje

Verbeter uw concurrentievoordeel

Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor banken om hun relaties met klanten te verrijken. Onze oplossingen stellen u in staat om uw processen te stroomlijnen, waardoor de communicatie via alle mogelijke kanalen met uw klanten vergemakkelijkt wordt. Met onze communicatieoplossing bouwt u vertrouwen op en verbetert u de klantloyaliteit.

Daarnaast verbetert u uw concurrentievoordeel, kunt u beter voldoen aan de regelgeving compliance, vermindert u uw kosten en zorgt u voor een snellere time-to-market.

Enkele van onze klanten zijn:

Aegon

Stater

GE Artesia

Retail plaatje

Verhoog de productiviteit

In de retail is vrijwel altijd sprake van grote documentstromen. Alle producten die de organisatie in of uitgaan moeten worden geregistreerd en bijgehouden. Met onze oplossingen kunnen veel van deze processen gedigitaliseerd worden en daarmee kan de productiviteit verhoogd worden.

Ook zijn de oplossingen te koppelen aan het ERP-systeem waardoor een naadloze integratie mogelijk is. Hierdoor worden de kosten gedrukt en wordt het klantcontact verbeterd.

Enkele van onze klanten zijn:

Blokker

Marskramer

Decor

Jumbo

Leen Bakker

Poiesz Supermarkten B.V.

Wholesale plaatje

Verbeter de algehele processen

Wij helpen bedrijven die te maken hebben met wholesale met het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen en logistiek. Verschillende oplossingen waarbij de postkamer wordt gedigitaliseerd dragen bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van de onderneming. Door het digitaliseren van de postkamer worden veel werknemers ontlast waardoor zij tijd hebben voor andere taken.

Enkele van onze klanten zijn:

Deli XL

Eurosalt

Eriks

Floraholland

Dokter plaatje

Verhoogde efficiëntie in de zorg

De hedendaagse gezondheidszorg is dynamisch, in ontwikkeling en steeds meer technologie afhankelijk. Veranderingen vinden plaats door de gehele markt en veranderen de manier waarop diensten toegankelijk zijn, geleverd worden en gemanaged worden. Steeds vaker vinden deze zaken digitaal plaats en worden papieren documenten niet meer gebruikt.

Om te zorgen dat al deze informatie beschikbaar is voor de juiste personen en op het juiste moment is het belangrijk dat de documenten gemanaged worden. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen in huis die zowel de bedrijfsprocessen verbeteren als de uitgaande documenten.

Enkele klanten van ons zijn:

Brocacef

Medica Europe

Dopharma

Logistiek Nokavision

Verbeter de logistieke processen

De logistieke sector verkeert de laatste jaren in zwaar weer en dus zijn veel organisaties op zoek naar oplossingen waarmee geld bespaard kan worden. Wij helpen logistieke organisaties met het digitaliseren van de facturatie en het aanbieden van gepersonaliseerde klantcommunicatie. Hierdoor behalen zij een hogere efficiëntie en realiseren ze aanzienlijke besparingen.

Enkele klanten van ons zijn:

Ceva Logistics

DHL

Scherpenhuizen


Nutsbedrijven Nokavision

Verbeterde klantervaring en tevredenheid

Wij zorgen ervoor dat klanten van nutsbedrijven persoonlijke en gerichte communicatie ontvangen. Met onze communicatieoplossing kunnen nutsbedrijven hun klanten een persoonlijke en onderscheidende service ervaring bieden ten opzichte van hun concurrentie, terwijl ze snel kunnen inspelen op nieuwe regelgeving en concurrerende eisen.

Enkele van onze klanten zijn:

Alliander

Brabant Water

Essent

EDF Luminus