ITS Foil in Apeldoorn is vandaag als eerste live gegaan met de N.Scope Document Engine, gebaseerd op het Mendix cloud platform.

ITS maakt gebruik van de module N.Scope Invoice Processing (IP)  voor de automatische verwerking van alle soorten inkomende facturen, volledig in de cloud. IP biedt een audit trail aan en biedt de mogelijkheid om uw inkoopfacturen razendsnel en foutloos te verwerken en hierdoor tijd te besparen.

N.Scope Invoice Processing is bij ITS gekoppeld aan de intelligentie cloud scanning oplossing N.Scope Mailroom. N.Scope Mailroom onttrekt automatisch alle belangrijke gegevens van zowel de papieren als elektronische documenten, zoals o.a. de factuurdatum, het factuurnummer, de BTW, de prijs per stuk en de betalingstermijn.

N.Scope Mailroom automatiseert en digitaliseert uw volledige postkamer, waardoor het verwerken van documenten wordt omgezet tot een nauwkeurig, goed gestructureerd en productief bedrijfsproces.

ITS is gespecialiseerd in het produceren van consumentenverpakkingen. Zij produceren ruim 1800 producten in verschillende afmetingen, diktes, lengtes en verwerkingswijzes. Hun assortiment bestaat uit o.a. aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie.

De combinatie van cloud-based N.scope Invoice Processing en N.Scope Mailroom zorgt ervoor dat ITS sneller en effectiever haar inkomende facturen kan verwerken terwijl zij 100% controle behoudt.