Nokavision biedt geautomatiseerde Invoice Processing in de cloud, mede mogelijk gemaakt door Ephesoft.

Laguna Hills, CA., 24 juni 2015 – Ephesoft Inc., de maker van toonaangevend Smart Capture capture platform voor geavanceerde documenten, heeft vandaag aangekondigd dat partner Nokavision Software zijn oplossing N.Scope Invoice Processing gelanceerd heeft. Ephesoft wordt gebruikt voor de classificatie van facturen en het extraheren van de data.

N.Scope Invoice Processing (IP) is een innovatieve en flexibele cloud-based applicatie voor de automatisering van de verwerking van alle types facturen.  De Smart Capture technologie van Ephesoft is volledig geïntegreerd met N.Scope IP, waarbij gebruik gemaakt wordt van Ephesofts RESTful API’s. Met N.Scope IP worden papieren en digitale facturen verzameld in een cloud-based digitale postkamer zonder dat de documenten gescand, geverifieerd of gevalideerd hoeven te worden. N.Scope IP genereert ook een volledige audit trail. Elke stap in het proces wordt nauwkeurig bijgehouden. Gebruikers kunnen daarnaast gemakkelijk hun facturen met inkooporders en ontvangen leveringen matchen.

“In een zeer korte periode zijn al enkele klanten live gegaan met N.Scope IP.”, aldus Ronald Kerkhof, Directeur bij Nokavision. “Met de geavanceerde capture technologie van Ephesoft zijn we in staat om facturen te identificeren en om data te onttrekken, zonder dat we complexe templates nodig hebben of hoeven te coderen. De nieuwste Ephesoft versie 4.0. is een grote stap vooruit. Deze laat nog sneller resultaten zien en heeft een verbeterde user interface.”

“Het is geweldig om het onmiddellijke succes te zien dat de gebruikers van de software van Nokavision ervaren hebben met onze geïntegreerde oplossing,” vertelt Ian pope, Vice President Sales & Marketing, Europe, Middle East en Afria bij Ephesoft. “De verwachtingen die gesteld worden aan software voor de automatisering van inkomende factuurverwerkingen zijn extreem hoog. N.Scope IP overtreft alle verwachtingen.”

Over Ephesoft:

Ephesoft, Inc. levert de exclusieve Smart Capture® intelligent capture technologie on-premise of in een SaaS model. Ephesoft heeft de volgende generatie van intelligente document capture gecreëerd door middel van een eenvoudige en kostenefficiënte applicatie. De focus ligt hierbij op efficiëntie en betrouwbaarheid. Onze superieure classificatie technologie stelt bedrijven in staat om al hun document gebaseerde bedrijfsprocessen, waaronder de mailroom, te automatiseren en te stroomlijnen. Ephesoft heeft haar hoofdkantoor in Laguna Hills, Californië, en beschikt over regionale kantoren in de Verenigde Staten. De vestiging voor de EMEA regio is gevestigd in Reading, England. Het bedrijf ondergaat een snelle groei en heeft klanten in meer dan 30 landen. Indien u meer wilt weten, bezoek dan www.ephesoft.com of bel 949-335-5335.

© 2015 Ephesoft. Smart Capture is een geregistreerd handelsmerk.

Media Contact:

Tim Dubes

+1 949 335 5335 ext.501

tim.dubes@ephesoft.com

 

Over Nokavision Software:

Nokavision Software, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, Nederland, levert geavanceerde oplossingen voor de automatisering en digitalisering van document- en business proces management.  Nokavision Software is een onafhankelijke softwareleverancier en reseller van Output Management, ECM en Capture aanbieders van over de hele wereld. Het bedrijf heeft bijna twee decennia ervaring als een vertrouwde partij voor consultancy, en ondersteunt zijn expertise met support, trainingen en workshops. Nokavision focust op de financiële dienstverlening, de farmaceutische industrie, nutsbedrijven, logistiek, groothandel en retail in de Benelux. Indien u meer wilt weten, bezoek dan www.nokavision.com.

Media Contact

Ronald Kerkhof

+31746408490

r.kerkhof@nokavision.comEphesoft-Nokavision-IPpng