Erkend leerbedrijf in de ICT branche

Met trots kunnen wij zeggen dat wij sinds februari 2016 een erkend leerbedrijf zijn in de ICT branche. Het “Erkend Leerbedrijf” beeldmerk is een initiatief van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). De SBB brengt bedrijven en mbo-studenten in contact. Mbo-studenten zijn verplicht vanuit de Wet educatie een deel van hun opleiding in de praktijk te volgen. Bedrijven die erkend leerbedrijf zijn leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan de toekomst van de branche.

Mbo-studenten krijgen bij ons de kans om praktijkervaring op te doen met mogelijke vooruitzichten op een baan als developer of consultant. Sven en Thijs zijn twee enthousiaste mbo-studenten die in februari begonnen zijn met hun stage bij Nokavision.

“Onze stageopdracht focust op het bouwen van een applicatie met behulp van PlanetPress Connect van Objectif Lune, die gepersonaliseerde communicatie mogelijk maakt met programmeertalen HTML, CSS en JavaScript. Deze opdracht spreekt mij aan omdat ik het leuk vind om taken van gebruikers te automatiseren en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast werken we in een innovatieve omgeving en werk ik met collega’s die jarenlange ervaring hebben.” aldus Sven.

Ben jij of ken jij nog een gemotiveerde mbo-student die wil werken bij een vooruitstrevend en innovatief software bedrijf? Neem dan contact met ons op! Er zijn heel het jaar door stageplaatsen beschikbaar, zowel meewerkstages als afstudeerstages! De opdracht bepalen we uiteraard in overleg.

Wil je werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf in Den Bosch? Stuur je motivatie naar r.kerkhof@nokavision.com

erkend leerbedrijf