Het Spinningteam van Medifit Drunen presenteert dé spinningmarathon voor dé stichting tegen AML kinderkanker. Stichting Zoëzo steunt onderzoek en verbetert de leefomstandigheden van ouders en kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

 Stichtingzoezo

Wanneer:

Op zaterdag 28 maart 2015 van 9.00-13.00u.

Waar:

Omdat met 80 deelnemers gestart zal worden, is de locatie gewijzigd naar de evenemtenhal van de Voorste Venne.

Voor wie:

Voor alle spinners die graag aan het evenement deelnemen, dus zowel leden en niet-leden van Medifit Drunen.

Zelf meedoen:

Voor €30,- spin je 4 uur met mee, het volledige bedrag komt ten goede aan de Stichting Zoëzo. Inschrijven kan uitsluitend via de website.

Wat is er te doen:

Er wordt die dag niet alleen gefietst, er zijn ook verschillende kraampjes te vinden en er is een sponsorloterij. Voor slechts €1,- kunnen mensen loten kopen en kans maken op superleuke prijzen. Er zijn reeds 400 loten verkocht.

Over de stichting

“De stichting is opgericht ter nagedachtenis aan Zoë. Op 8 Mei 2013 werd Acute myeloide leukemie bij Zoë geconstateerd. Hierna volgde een loodzwaar traject met 5 zware chemokuren waardoor zij 6 maanden geïsoleerd in het ziekenhuis heeft gelegen. Op 10 November 2013 verlieten wij het Radboud Ziekenhuis te Nijmegen, ze was beter! Nog geen 3 weken later kreeg ze een open schedel operatie omdat de myeloide leukemie weer terug was. Twee zware chemokuren volgden. Bestralingen, een beenmergtransplantatie en een operatie stonden nog op het programma. Helaas bleek de kanker te agressief en tot ons grote verdriet overleed Zoë op 10 April 2014. Ze heeft zich als een bikkel door de behandelingen heen geslagen en was nog lang niet klaar om op te geven. Wij hebben haar beloofd om haar wilskracht en strijdlust voort te zetten in de strijd tegen AML bij kinderen.”

 

Nokavision steunt dit initiatief van harte en wij wensen het hele spinningteam alvast heel veel succes!

 

medifitdrunenspinning