Wat is Capture OnTheGo?

Capture OnTheGo is een applicatie van Objectif Lune die het mogelijk maakt om documenten onderweg ‘on the go’ te beheren op een mobiel apparaat. Capture OnTheGo is een alternatief voor het afdrukken van transactionele formulieren en is de oplossing die documenten en formulieren in het digitale tijdperk helpt.

Waar wordt het voor gebruikt?

Werkopdrachten, facturen of andere transactionele documenten kunnen met de applicatie on the go worden gegenereerd. Met Capture OnTheGo kunnen HTML-formulieren en PDF-documenten worden geopend en ingevuld worden. Hiernaast kunnen er foto’s, geluiden en geschreven tekst aan worden toegevoegd. Nadat het formulier is ingevuld wordt deze weer terug gestuurd via het internet (WI-FI) naar uw bedrijfssysteem (ERP, CRM, archieven,…). De mobiele toepassing heeft als doel de operationele efficiëntie te vergroten en om meer cashflow te genereren.

Voor wie?

Capture OnTheGo is de ideale tool voor personen die vaak onderweg zijn, en die te maken hebben met verschillende formulieren en documenten. Capture OnTheGo is een aanvullend product voor PlanetPress Connect en PRES Connect en geen stand-alone oplossing.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

 • Offline modus
 • Het invullen van documenten en formulieren met Capture OnTheGo kan zelfs zonder internetverbinding. Mocht er geen internetverbinding zijn dan worden de documenten in de wachtrij gezet, zodat ze onmiddellijk worden verzonden wanneer de internetverbinding opnieuw tot stand is gebracht.

  Wanneer de documenten en formulieren zijn gedownload, worden deze automatisch opgeslagen in de bibliotheek van de gebruiker. De documenten in de bibliotheek zijn altijd beschikbaar voor gebruik. Met Capture OnTheGo kunnen documenten ook worden gesorteerd en worden doorzocht op de naam van de klant of documentcategorie

 • Veilig delen
 • Bestanden worden veilig en snel gedeeld. Gebruikers en gebruikersgroepen kunnen bovendien eenvoudig worden beheerd, zodat ze alleen toegang hebben tot materiaal wat relevant is voor hen en waarvoor ze gemachtigd zijn.

 • Voeg Multimedia-inhoud toe
 • Aan de documenten kunnen relevante aanvullende gegevens worden toegevoegd, zoals foto’s, geluid en GPS. Er kan ook een handtekening worden toegevoegd aan het document, waarmee vervolgens een ander proces zoals facturering kan worden geactiveerd.

 • Minder data overdracht
 • Met Capture OnTheGo worden alleen de relevante gegevens (bijv. handtekening) overgedragen en niet het hele formulier. Dit maakt dat de gegevensoverdracht ook veel sneller gaat.

  minder dataoverdracht

 • Eenvoudige integratie
 • Capture OnTheGo kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw huidige IT-infrastructuur.

   

   

Capture OnTheGo uitproberen?

Om u kennis te laten maken met Capture OnTheGo biedt Objectif Lune een gratis trial van Capture OnTheGo voor drie gebruikers voor PlanetPress Connect en PReS Connect klanten. Neem contact op!