StreamServe Framework Fundamentals

 

Datum: 17 december 2018 | 09:00 - 17:00
Locatie: Bruistensingel 220, 5232 AD in 's Hertogenbosch

Basistraining StreamServe Framework

Het frameworkprincipe van Nokavision zorgt voor een maximale scheiding tussen het document en de distributie. Enerzijds wordt gekeken naar waar de behoefte ligt van de organisatie omtrent het communicatieproces, anderzijds wordt los daarvan ook gekeken naar de behoeften rondom de documenten. Een project opzetten volgens het frameworkprincipe zorgt ervoor dat ontwikkelaars projecten standaardiseren. Projecten kunnen sneller worden opgezet en iedere developer kan aan het project werken.

De training StreamServe Framework Basis zal gaan over methodieken, proces analogieën, best practices. Het gaat in deze training om een mindsetverandering. Door middel van oefeningen gaan de developers zelf leren hoe zij volgens de Framework methode kunnen werken.

Inclusief

Lunch, koffie/thee/frisdrank en trainingsmateriaal

Zelf meenemen

Voor onze workshops hanteren wij het “bring your own device” principe en derhalve dient u zorg te dragen voor de volgende punten:

• Workshop deelnemers hebben toegang tot een StreamServe omgeving tijdens de workshops

• Workshop deelnemers moeten data kunnen ontvangen (via extern delen als: USB/Pen Drive/Internet).

Betaling

€700,- per persoon (excl. BTW)Beschik je over een laptop met een StreamServe omgeving die je kunt gebruiken tijdens de training?:

Bruistensingel 220
's Hertogenbosch
Netherlands