Solutions

Nokavision levert verschillende software oplossingen die aansluiten op het ERP-systeem of andere bedrijfsapplicaties.

Een overzicht van wat wij doen:

Tegenwoordig liggen de verwachtingen van uw klanten hoger. Zij zijn op zoek naar flexibiliteit, snelheid en keuzevrijheid. Verwacht wordt, dat u inspeelt op hun persoonlijke situatie met alle gegevens waar u over beschikt. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 25% overstapt naar een ander bedrijf na slechts één slechte klantervaring. Creëer eenvoudig documenten in uw eigen huisstijl met onze communicatieoplossing, welke geautomatiseerd verstuurd kunnen worden via het voorkeurskanaal van uw klant. Communiceer helder en persoonlijk, verhoog uw klanttevredenheid en verminder uw kosten!

Lees verder >

Met onze communicatieoplossing kunt u eenvoudig gepersonaliseerde documenten creëren door middel van een op regels gebaseerde dynamische samenstelling van documenten. U communiceert alleen wat bij uw klanten past en wat zij nodig hebben.

Lees verder >

Het bouwen van bedrijfsapplicaties kan sneller, eenvoudiger en beter met onze cloud-based oplossing. Wij kijken naar wat u nodig heeft en modelleren vervolgens in enkele weken een bruikbare, flexibele en gebruiksvriendelijke applicatie welke zowel geschikt is voor mobile als desktop.

Lees verder >

De digitalisering van factuurverwerking kan u veel tijd en geld besparen. Wij leveren geavanceerde oplossingen voor zowel inkomende– als uitgaande factuurverwerking.

Lees verder >

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van het beheer van ongestructureerde informatie binnen uw organisatie. Ongestructureerde informatie is alle informatie, die niet direct als veld in een database benaderbaar is. Wij leveren onder andere oplossingen voor een digitaal archief, digitalisering van uw inkomende postkamer en smart capture software.

Lees verder >

Welke reis legt uw klant af en hoe speelt u hierop in? Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over zowel de business als de technische kennis waarmee u de klantervaring kunt verbeteren, waardoor u loyalere klanten krijgt.

Lees verder >

Paperless Office, een hype of wel degelijk te realiseren? De redenen om digitaal te gaan zijn ontelbaar, maar voor bedrijven is de overgang naar digitaal een grote stap. Wij geven u advies op maat en reiken u alle software oplossingen aan die u nodig heeft om een papierloos kantoor te realiseren en begeleiden dit proces.

Lees verder >

 

Services

Nokavision helpt u graag een stap vooruit. Een overzicht van onze services:

Consultancy

 Consultancy

Nokavision staat bekend om uitstekende dienstverlening en succesvolle implementaties. Onze consultants maken met u een plan om samen te bepalen hoe de gekozen oplossing uw bedrijfsprocessen kan verbeteren.

Nokavision implementeert de software bij bedrijven zodanig efficiënt en innovatief, dat documentstromen flexibel en aanpasbaar zijn en handelingen tot een minimum worden beperkt.

Support

 Support

Support bestaat volgens Nokavision uit het leveren van kwaliteit tijdens implementaties, zodat onderhoudbaarheid wordt gegarandeerd en support kan worden gegeven bij wijzigingen of issues. Wij leveren technische ondersteuning van hoge kwaliteit om uw technische issues op te lossen. Er zijn verschillende gradaties in deze ondersteuning, zodat zowel het technisch als functioneel beheer perfect geregeld is.

Onze consultants verlenen telefonische assistentie op werkdagen tijdens kantooruren (behalve op feestdagen). U kunt incidenten melden via e-mail (support@nokavision.com) of via het support formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Training

Training

Onze werkzaamheden en samenwerking met klanten zijn gebaseerd op kennis en de juiste toepassing en overdracht daarvan.

Wij bieden verschillende trainingen op meerdere niveaus. Dit kan zowel ingevuld worden met klassikale trainingen bij Nokavision als onsite. Samen met de klant wordt gezocht naar de meest geschikte manier om aan kennisoverdracht te doen. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk te voorzien in de specifieke behoefte van de organisatie of trainee.

Wilt u op de hoogte blijven van relevante software updates? Neem dan vrijblijvend deel aan een van onze Nokamunity sessies!

 

StreamServe Managed Services

StreamServe Managed Services

Heeft u te kampen met onderbezetting? Zijn er veranderingen in uw team of andere zaken, die de aandacht van uw StreamServe omgeving afleiden?

Wij zijn naast projectmatige werkzaamheden ook breed inzetbaar en op zeer korte termijn beschikbaar voor uw StreamServe werkzaamheden.

Wij verzorgen graag uw functioneel- en technisch beheer en kunnen dagelijkse ondersteuning geven voor aanpassingen aan documenten.