Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste StreamServe ontwikkelingen zodat we ook u weer kunnen informeren. Deze maand heeft ons team van experts zich verdiept door middel van een Deep Dive met David Baresh. Gisteren op 16 maart hebben we onze StreamServe kennis weer gedeeld met onze klanten en contacten tijdens de Nokamunity sessie.

Deep Dive met David Baresh (OpenText R&D)

Deep Dive StoryTeller – 2 maart

David Baresh, van OpenText R&D, rockstar op gebied van StoryTeller, behandelde met 3 StreamServe topspecialisten de laatste ontwikkelingen in StreamServe en een Deep Dive op bepaalde onderwerpen zoals:

  • Best practice over hoe je met verschillende stijlen (fonts) kunt werken
  • Xpath / Xpath filter
  • TDT wat in de toekomst alleen maar belangrijker zal worden. StreamServe queue mechanisme. Document tracking framework.
  • Support voor REST in de output connector of in script.
  • Service call filter.
  • En meer..

Nokavision is dankbaar dat OpenText de investering in tijd heeft willen doen. Onze kennis is weer gegroeid en David onderschrijft dat de manier waarop we werken in StreamServe de beste aanpak is.

 

Nokamunity met StreamServe Masterclass

Nokamunity – Masterclass en Sneak Preview versie 16 StreamServe – 16 maart

Wij hebben onze StreamServe kennis vervolgens weer gedeeld op onze Nokamunity bijeenkomst. Alfred Sterrenburg, spreker vanuit OpenText, heeft versie 16 al getoond voorafgaand aan GA general availibility. Meer dan 35 digital innovators en gemotiveerde StreamServe consultants waren aanwezig om het programma te volgen. Nokavision werkt hard aan de intregratie tussen StreamSeve en andere systemen, zoals Box en Mendix. Partner TIE Kinetix sprak o.a. over hun oplossing die ervoor zorgt dat vanuit StreamServe elektronische facturen verstuurd kunnen worden. Deze oplossing, gebaseerd op initiatief SimplerInvoicing, kan het volledige proces van elektronisch factureren automatiseren. Al met al een vruchtbare dag vol gezelligheid en nieuwe inzichten.

Foto 16-03-16 10 17 41

Foto 16-03-16 10 17 42

Foto 16-03-16 11 07 39

Foto 16-03-16 15 09 52 (1)