“Every Touchpoint is an Opportunity”

SAP DP Seminar, 27 mei 2015, PSV Ciber business box

Uw organisatie communiceert met diverse partijen, over diverse onderwerpen. Bij voorkeur met een consistente, maar gedifferentieerde boodschap en uiteraard zo kosteneffectief mogelijk.

Uw wilt in een middag bijgepraat worden wat SAP Document Presentment hier kan betekenen voor uw organisatie?

Ciber en Nokavision nodigen u met veel genoegen uit voor ons seminar in de PSV Ciber business box in Eindhoven, op 27 mei aanstaande. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Jumbo Supermarkten B.V. hoe zij met SAP Document Presentment hun klantcommunicatie hebben verbeterd, hun logistieke processen hebben geoptimaliseerd en de kosten voor onderhoud en exploitatie hebben verlaagd.

Wij verzorgen een uitgebreide demo en er is voldoende ruimte om al uw vragen te stellen aan ons expert-panel.

Programma

12:00-13:00        Welkom / Lunch

13:00-13:30        Introductie “Every Touchpoint is an Opportunity”

13:30-14:30        Demo

14:30-15:00        Pauze

15:00-15:30        Business Case

15:30-16:15        Klant Case: Jumbo Supermarkten B.V.

16:15-16:30        Expert-panel

Vanaf 16:30        Borrel

Locatie

PSV Stadion Eindhoven – Ciber Businessroom.

Aanmelden

Meldt u zich hier zo spoedig mogelijk aan. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging inclusief routebeschrijving. Deelname aan het event is kosteloos.

Graag tot ziens tijdens het SAP Document Presentment seminar van Ciber & Nokavision op woensdag 27 mei om 12.00 uur in onze Businessroom in het PSV stadion!

 

De voordelen voor uw Marketing-, ICT- en Financiele afdeling

 

Voordelen voor uw marketing afdeling

Business gebruikers kunnen eenvoudig output, content en correspondentie creëren, aanpassen of versturen, zonder hulp van IT en alleen binnen de toegestane kaders.

Voordelen voor uw IT afdeling

Betere te beheersen, snellere performance, structureel kunnen oplossen van veel specifieke wensen zonder maatwerk.

Voordelen voor uw financiële afdeling

Tijdsbesparing en minder kans op fouten door automatisering bij het aanmaken en beheren van verschillende varianten van documenten. Verlaag uw kosten door digitalisering.

Bekijk de infographic

mini

Wat is SAP DP?

SAP DP is een oplossing voor Customer Communications Management en zorgt voor de gecentraliseerde verwerking van al uw klantcommunicatie. De oplossing biedt flexibiliteit, is beheersbaar en kan communicatie via verschillende kanalen verwerken. Met deze oplossing kunt u uw klanten een gepersonaliseerd aanbod aanreiken op ieder moment in de Customer Journey – handig, immers “Every touchpoint is an opportunity”.

De kracht van SAP DP