Nokavision Software vergroot expertise met de oplossing PlanetPress Connect van Objectif Lune voor Customer Communications Management.

‘s-Hertogenbosch, Nederland, 16 juli 2015 – Nokavision Software, expert in o.a. Document Output Management, heeft de nieuwste oplossing PlanetPress Connect van partner Objectif Lune toegevoegd aan haar productportfolio. PlanetPress Connect gebruikt open standaarden om eenvoudig multi-channel te communiceren. Gebruikmakend van HTML5, CSS3 en JavaScript, wordt toepassing van web-huisstijl en corporate identity op uw document output zeer eenvoudig. Document creatie is niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed ingezet worden.

Met de innovatieve software van Objectif Lune kan sterk gepersonaliseerde communicatie gecreëerd worden op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Deze kan vervolgens eenvoudig verzonden worden via het gewenste kanaal, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke Designer ontwerpmodule hoeft een document maar één keer gemaakt te worden. De communicatie-indeling wordt daarna automatisch aangepast aan het medium. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail, zonder dat IT aanpassingen hoeft te verrichten.

Met PlanetPress Connect besparen bedrijven veel tijd en daarmee kosten. Zij kunnen sneller inspelen op de behoefte van de klant, wat leidt tot gerichte communicatie en een hogere klanttevredenheid.

De oplossing is bovendien erg schaalbaar en geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, tot zelfs voor grotere organisaties met de snellere variant PReS Connect.

“Met PlanetPress Connect kunnen wij bedrijven helpen om webdesign op document output toe te passen. Doordat de oplossing gebaseerd is op HTML en daarnaast geschikt is voor een breed scala aan bedrijven, is het een geweldige aanwinst op onze high-end Customer Communications oplossingen.”, aldus Ronald Kerkhof, Directeur bij Nokavision.

“Wij verwachten veel van de samenwerking met Nokavision vanwege hun expertise en jarenlange ervaring op het gebied van Output Management. Het profiel van Nokavision met sterk inhoudelijke kennis en ervaring bij implementaties en support is een perfecte aanvulling op onze innovatieve software. ”, aldus Ronald Helmerhorst, General Manager van Objectif Lune in de Benelux.

Over Objectif Lune:

Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. Ze bieden oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is.

Over Nokavision Software:

Nokavision Software, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, levert geavanceerde oplossingen voor de automatisering en digitalisering van document- en business proces management.  Nokavision Software is een onafhankelijke softwareleverancier en reseller van toonaangevende Output Management, ECM en Capture aanbieders. Het bedrijf heeft bijna twee decennia ervaring als een betrouwbare partij voor het leveren van software, consultancy, en ondersteunt met support, trainingen en workshops. Nokavision heeft een brede focus op o.a. de financiële dienstverlening, de farmaceutische industrie, nutsbedrijven, logistiek, groothandel en retail in de Benelux. Indien u meer wilt weten, bezoek dan www.nokavision.com.

Mediacontact Nokavision
Ronald Kerkhof
+3173 6408490
r.kerkhof@nokavision.com

Mediacontact Objectif Lune Inc.
Bertrand Guignat
+1 514 875,5863
guignatb@ca.objectiflune.com