Wij helpen u bij

  • Flexibeler en klantgerichter werken
  • Hogere klanttevredenheid
  • Geld en tijd besparen
  • Ontzorgen en betrouwbaarheid bieden voor de toekomst

0
Happy customers
0
Experts
0
Global partners
0
to convince you

 

Waar we goed in zijn

Tegenwoordig liggen de verwachtingen van uw klanten hoger. Zij zijn op zoek naar flexibiliteit, snelheid en keuzevrijheid. Verwacht wordt dat u inspeelt op hun persoonlijke situatie met alle gegevens waar u over beschikt. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 25% overstapt op een ander bedrijf na slechts één slechte klantervaring. Creëer eenvoudig documenten in uw eigen huisstijl met onze communicatieoplossing, welke geautomatiseerd verstuurd kunnen worden via het voorkeurskanaal van uw klant. Communiceer helder en persoonlijk, verhoog uw klanttevredenheid en verminder uw kosten!

Lees verder >

Met onze communicatieoplossing kunt u eenvoudig gepersonaliseerde documenten creëren door middel van op regels gebaseerde dynamische samenstelling van documenten. U communiceert alleen wat bij uw klanten past en wat zij nodig hebben.

Lees verder >

Het bouwen van bedrijfsapplicaties kan sneller, eenvoudiger en beter met onze cloud-based oplossing. Wij kijken naar wat u nodig heeft en modelleren vervolgens in enkele weken een bruikbare, flexibele en gebruiksvriendelijke applicatie welke zowel geschikt is voor mobile als desktop.

Lees verder >

De digitalisering van factuurverwerking kan u veel tijd en geld besparen. Wij leveren geavanceerde oplossingen voor zowel inkomende– als uitgaande factuurverwerking.

Lees verder >

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van het beheer van ongestructureerde informatie binnen uw organisatie. Ongestructureerde informatie is alle informatie die niet direct als veld in een database benaderbaar is. Wij leveren onder andere oplossingen voor een digitaal archief, digitalisering van uw inkomende postkamer en smart capture software.

Lees verder >

Welke reis legt uw klant af en hoe speelt u hierop in? Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over zowel de business als de technische kennis waarmee u de klantervaring kunt verbeteren, waardoor u loyalere klanten krijgt.

Lees verder >

Paperless Office, een hype of wel degelijk te realiseren? De redenen om digitaal te gaan zijn ontelbaar, maar voor bedrijven is de overgang naar digitaal een grote stap. Wij geven u advies op maat, en reiken u alle software oplossingen aan die u nodig heeft om een papierloos kantoor te realiseren en begeleiden dit proces.

Lees verder >

Over Nokavision

Nokavision is een kennispartij met liefde voor software. 

Al meer dan 19 jaar richten wij ons op software in de document wereld, welke wij leveren van wereldwijde leading global partners. Daarnaast voeren wij een eigen productportfolio onder het label N.Scope. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in implementaties in de Benelux.

 

Get ahead, Stay ahead.

Onze missie is om als kennispartij door innovatie en kwaliteit een lange termijn bijdrage te leveren aan de prestaties van onze klanten, die hen ontzorgt en betrouwbaarheid biedt voor de toekomst. Wij helpen u graag een sprong vooruit!

 

Hoe we onze kennis met u willen delen