Ecofont referenties

WPG Uitgevers

“WPG Uitgevers wil haar carbon footprint zoveel mogelijk terug dringen. We blijven in de bedrijfsvoering en de productie van boeken en tijdschriften prioriteit geven aan onze duurzaamheidsambities, zodat we onze Co2-uitstoot verder reduceren. Door gebruik te maken van Ecofont kunnen wij ook duurzaam zijn aan de printkant. Na de probleemloze Ecofont installatie, kunnen onze medewerkers nu met slechts één druk op de knop duurzaam printen.”
Carl Lenstra, WPG Uitgevers

Heembouw

“Ons ultieme doel is gezien te worden als dé duurzame turnkey bouwer van Nederland. Om dit te bereiken werken wij zelf intern aan onze eigen duurzaamheid. Immers, een goed milieu begint bij jezelf. Met Ecofont willen wij bewustzijn stimuleren. Voor we overgingen tot de aanschaf van Ecofont hebben we via ons intranet onder de collega’s de bereidheid gepeild Ecofont te gaan gebruiken. De overgrote meerderheid van de respondenten (bijna 76%) gaf aan Ecofont te gaan gebruiken. Inmiddels zijn onze pc’s voorzien van Ecofont software en gebruiken wij Ecofont zoveel mogelijk. Wij zijn erg positief over het gebruik van Ecofont”
Björn Bouwmeester, Heembouw

Nederlandse Energie Maatschappij

“Ecofont is typisch een nieuwe generatie van duurzame ondernemingen: het product spaart het milieu, is slim opgezet en zorgt ook nog eens voor reductie van kosten.”

Kitchen on a Mission

“Ecofont past goed bij ons. Duurzaamheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Wij printen vrij veel, vooral intern, en met Ecofont kunnen we de schade aan het milieu en onze printkosten beperken. Ik zie veel kansen voor verdere ontwikkeling van de software, zodat Ecofont nog beter wordt en we nog duurzamer kunnen printen.”
Rutger Stolting, Kitchen on a Mission

Türk Telekom

“We transform our business processes in accordance with the principles of sustainability. […] Ecofont, which enables savings up to 50 percent in ink consumption through the holes in its structure, shall be used as default in the computers of Türk Telekom employees.”
Gökhan Bozkurt, Türk Telekom

CIBC Mellon

“We expect to recoup our investment in this technology in just a few short months”
Gerard Mc Caughly, CIBC Mellon