Uitgaande factuurverwerking met StreamServe

OpenText StreamServe is een oplossing voor Customer Communications Management voor de gecentraliseerde verwerking van al uw klantcommunicatie. De oplossing biedt flexibiliteit, is beheersbaar en kan communicatie via verschillende kanalen verwerken. Uitgaande factuurverwerking met StreamServe geeft u de mogelijkheid om uw facturen foutloos en via het gewenste formaat van de klant te versturen. Daarnaast kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen.  Zo communiceert u alleen wat uw klant nodig heeft en bespaart u zelf tijd en kosten.

 

Uitgaande factuurverwerking met StreamServe

Papier én digitaal

StreamServe ondersteunt zowel digitale stroom als papierstroom voor uw uitgaande factuurverwerking. Indien uw klant papier prefereert, maakt StreamServe een factuur in brief-layout en wordt de factuur vanuit StreamServe naar de printer gestuurd. Prefereert uw klant een e-mail, dan wordt de lay-out aangepast en stuurt StreamServe aan, dat de factuur naar het juiste e-mailadres verstuurd wordt. Het aanpassen van de layout gaat geheel automatisch, er zijn geen manuele handelingen meer nodig.

Personaliseren

Maar liefst 95% van de transactionele documenten, waaronder facturen, wordt ook daadwerkelijk gelezen. U kunt dus met zekerheid stellen dat u uw klanten echt bereikt. U kunt met StreamServe automatisch een persoonlijke marketingboodschap of andere persoonlijke informatie toevoegen aan de factuur.

Multi-lingual, multi-branding

Multi-branding, Multi-lingual, Multi-format

Heeft u meerdere bedrijven? Dan kunt u met één klik de huisstijl aanpassen, zonder dat u de gehele brief hoeft aan te passen. Zijn uw klanten internationaal? StreamServe ondersteunt content in meerdere talen. Ook kunt u uw documenten naar de klant distribueren via ieder gewenst formaat, waaronder e-mail, HTML, XML, SMS en meer.

Digitale handtekening

Indien gewenst, kunt u uw facturen aangetekend versturen vanuit StreamServe door een digitale handtekening toe te voegen. De digitale handtekening zorgt voor toegevoegde waarde op het gebied van integriteit, kwaliteit en authenticiteit van uw documenten voor uw klanten.

StreamServe voor al uw output

StreamServe is niet alleen geschikt voor de verwerking van uw uitgaande facturen, maar ook voor de automatische creatie en distributie van al uw output documenten.