Multi-channel communicatie software gebaseerd op webstandaarden

PlanetPress Connect is effectieve software voor de creatie en distributie van al uw communicatie, gebaseerd op webstandaarden. Document creatie is niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed ingezet worden doordat HTML5, CSS3 en JavaScript gebruikt worden.

Communicatietoolset

Met PlanetPress Connect kunt u al uw documenten maken met één platform. Documenten zoals inkooporders, leveringsbonnen en facturen kunt u gemakkelijk voorzien van interactieve elementen. Uiteraard kunnen ook grote volumes documenten snel geproduceerd worden.

 

Een groot voordeel van deze software is dat documenten automatisch worden aangepast aan verschillende document layouts. Documenten hoeven dus maar één keer gemaakt te worden. Uw klanten kunnen zelf kiezen of zij hun informatie via mail, sms of andere communicatiemiddelen willen ontvangen. Communicatie wordt aangepast aan de ontvanger door middel van personalisatie, waardoor u uw klant beter van dienst kunt zijn.

 
OL-communication-toolset

Output door gebruik van webstandaarden

Hergebruik van uw web-huisstijl en corporate identity is zeer eenvoudig, doordat HTML5, CSS3 en JavaScript gebruikt worden. Met de Designer tool wordt informatie direct aangemaakt in HTML. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor online communicatie als voor afdrukbare documenten.

Interactieve output

Het is eenvoudig om interactieve elementen toe te voegen aan uw documenten. Dit zorgt ervoor dat uw klanten sneller de benodigde actie kunnen ondernemen. Na ontvangst van een communicatieboodschap, kunnen de geadresseerden bijvoorbeeld eenvoudig een webformulier invullen, een bestelling plaatsen of een factuur betalen. De automatisch ingestelde workflow begeleidt hen stap voor stap door hun persoonlijke Customer Journey.

Multi channel

Betere afdrukmogelijkheden

Met PlanetPress Connect kunt u zowel uw digitale communicatie als uw papieren communicatieproces optimaliseren. Doordat Load Balancing ondersteund wordt, kunnen documenten verdeeld worden over verschillende printers of output engines. Met printing-on-demand wordt het printen van dure voorgedrukte formulieren voorkomen. Verder is het mogelijk verbinding te maken met toepassingen voor bulkmail en kunnen scancodes aan documenten worden toegevoegd.

OL-Interactive-outputs

Geschikt voor ieder bedrijf

De software sluit perfect aan op legacy systemen, huidige technologieën en ERP systemen. PlanetPress Connect is de link tussen uw IT systemen en uw communicatie met de klant en geschikt voor ieder bedrijf. Zowel kleine als middelgrote bedrijven en grotere organisaties bereiken grote voordelen met deze software.

Beheersbaarheid

Capture data van papieren formulieren

Met de Capture tool van PlanetPress Connect kunt u uw papieren formulieren omzetten naar intelligente E-formulieren door het eenvoudig toevoegen van data capture zones, welke gekoppeld zijn aan uw systeem. De formulieren print u uit en met de speciale pen laat u deze invullen en ondertekenen. Door middel van ICR worden de gegevens uit uw ingevulde formulier geëxtraheerd en doorgestuurd naar uw systemen zonder dat u de formulieren nog hoeft te scannen.

Modules

 • Breng data in kaart vanuit verschillende bronnen
  PlanetPress Connect kan data van vrijwel ieder formaat opnemen en lezen
 • Genereer een uniform data model voor de ontwerpfase
  Eenmaal gecreëerd kan het uniform data model gemakkelijk papieren documenten, e-mails en webpagina’s samenstellen
 • Gebruik hetzelfde uniforme data model in meerdere ontwerpen
  Uniforme data modellen kunnen gebruikt worden voor het samenstellen van alle PlanetPress documenten of variaties op hetzelfde document

Ontwerp al uw documenten, webpagina’s en e-mails op een platform. De Designer tool is in staat om digitale gegevens op te halen, zodat u deze kunt gebruiken in uw e-mail template en / of op uw afdruksjabloon.

Met de Workflow-tool kan elk transactioneel communicatieproces worden geautomatiseerd. Bijvoorbeeld het verzenden van een e-mail alert bij ontvangst van een document, of het ’s nachts synchroniseren van twee systemen. Ook complexe workflows kunnen geautomatiseerd worden en een volledige integratie met uw huidige systemen is mogelijk.

Features

 • Cloud-based
 • Accepteert vrijwel alle soorten data en biedt bovendien een breed scala aan invoermogelijkheden
 • Koppeling met andere applicaties en systemen mogelijk
 • Afdrukken in alle standaard printertalen
 • Drag and Drop wizards
 • Kans op fouten is minimaal
 • Uw ontvanger bepaalt

 

Wil u het e-book over Connect ontvangen?

Laat dan uw gegevens achter en download het direct!

Aanhef*

Naam*


Achternaam*


E-mail*


Telefoonnummer