App ontwikkelen

Bent u opzoek naar slimme software die om uw app mee te laten ontwikkelen? Logisch, want innoveren is niet langer een optie, maar een must voor elke organisatie die wil overleven. Bedrijven zijn op zoek naar flexibiliteit en sneller te implementeren software om te kunnen inspelen op de trends in de markt. Wij bieden slimme software waarmee wij eenvoudig een enterprise app ontwikkelen. Onze software om apps mee te ontwikkelen, kan zonder problemen geïntegreerd worden met uw huidige systemen en zorgt voor een lage doorlooptijd en een snellere time-to-market!

  • App ontwikkelen

Verbinden van de Business & IT

Met onze oplossing kunnen bedrijfsapplicaties op simpele wijze ontwikkeld, geïntegreerd en geïmplementeerd worden. Hierbij wordt niet geprogrammeerd, maar gemodelleerd. Model driven development reikt business en IT een gemeenschappelijke taal aan, waardoor beter kan worden samengewerkt en apps ontwikkelen makkelijker wordt.

Een klein team kan slechts binnen enkele weken een app ontwikkelen, dankzij de combinatie van het visueel modelleren, eenvoudige integratie, cloud-infrastructuur en agile project management. De applicatie is beschikbaar op diverse apparaten door een multi-device strategie, wat leidt tot een forse kostenbesparing.

App ontwikkelen

Onze Application Development oplossing

Mendix

Mendix

Mendix is het applicatie platform dat de Business & IT verbindt. Complexe bedrijfsapplicaties kunnen vele malen sneller opgeleverd worden dan met de traditionele manier van ontwikkelen.

Bekijk Mendix >