Uitbreiding naar de Benelux creëert nieuwe mogelijkheden

 

LAGUNA HILLS, Californië, 1 oktober 2014 – Ephesoft Inc., een marktleider in het leveren van Smart Capture™ geavanceerde documentoplossingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Nokavision Software, een aanbieder van geautomatiseerde documentoplossingen. De samenwerking tussen Ephesoft en Nokavision biedt veel potentieel voor Cloud-based Smart Capture™ oplossingen in de Benelux regio. Met Nokavision is er een betrouwbare en strategische schakel voor in Ephesoft’s wereldwijde netwerk van partners toegevoegd.

“Tijdens onze eerste meeting met Nokavision was het duidelijk dat onze visies naadloos aansloten voor zowel Cloud-based als On-premise capture oplossingen. Kort daarna hebben twee Nokavision consultants deelgenomen aan de eerst beschikbare training. Na afloop van deze drie intensieve dagen mogen zij zich absoluut experts noemen,” aldus Ian Pope, Vice President bij Ephesoft EMEA. “Ephesoft kijkt uit naar een winstgevende samenwerking met Nokavision. Ephesoft en Nokavision hebben geen tijd verspild in het opzetten van de samenwerking en zijn klaar om samen zaken te doen. Nokavision’s eerste prioriteit is automatische classificatie.”

“De voornaamste reden waarom wij Ephesoft als partner hebben gekozen is de mogelijkheid om automatische classificatie te gebruiken als basis voor Nokavision’s N.Scope Mailroom Cloud solution,” aldus Ronald Kerkhof, Algemeen Directeur bij Nokavision. “De krachtige capture mogelijkheden voor papieren en digitale facturen stellen ons in staat om Ephesoft eenvoudig te integreren met N.Scope Invoice Processing – onze oplossing voor geavanceerde inkomende factuurverwerking. Ephesoft levert een efficiëntere en meer productieve aanpak voor capture. Daarnaast is Ephesoft zeer toegankelijk en eenvoudig te gebruiken voor onze klanten. Wij hebben al positieve resultaten behaald met Ephesoft en wij verwachten meer tevreden gebruikers in de toekomst.”

Over Nokavision Software

Nokavision Software, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, integreert geavanceerde software oplossingen bij organisaties die op zoek zijn naar document- en business process management. Nokavision Software is een onafhankelijke software leverancier en reseller van oplossingen voor Output Management, ECM en capture van internationaal toonaangevende aanbieders. Het bedrijf heeft bijna twee decennia aan ervaring op het gebied van business en technische consultancy, en vult dit aan met expertise in support, training en workshops. Nokavision focust zich op bedrijven in de Benelux – waarvan financiële dienstverlening, farmacie, diensten, logistiek, groothandels en retail de voornaamste branches zijn.

Over Ephesoft

Ephesoft Inc., levert exclusieve Smart Capture™ intelligent capture technologie, welke zowel On-premise als in een SaaS-model wordt aangeboden.

Met een focus op efficiëntie en betrouwbaarheid heeft Ephesoft de volgende generatie van intelligente document capture gecreëerd in een eenvoudige en kostefficiënte applicatie. Ephesoft’s gebruik van open standaarden en web-based software biedt een hoge flexibiliteit en toegankelijkheid voor een breed scala aan klanten. De superieure classificatie technologie stelt organisaties in staat om mailroom processen en andere document intensieve processen te stroomlijnen en te automatiseren.

De software van Ephesoft onttrekt op eenvoudige wijze data van ongestructureerde documenten, wat leidt tot efficiëntere processen en minder kosten.

Ephesoft is gevestigd in Laguna Hills, Californië, met kantoren in Dallas, Tampa en St. Louis. Het hoofdkantoor in de EMEA regio bevindt zich in Reading, Engeland. Het bedrijf groeit snel en heeft klanten in meer dan 25 landen. Voor meer informatie bezoekt u: www.ephesoft.com of belt u 949-335-5335.

© 2014 Ephesoft. Smart Capture™ is a trademark

Media Contact(s)

Ephesoft:

Cristina Rivera

E Cristina.rivera@ephesoft.com

T +1 949 335 5335 ext.521

URL: www.ephesoft.com

Nokavision Software:

Ronald Kerkhof

E r.kerkhof@nokavision.com

T +31 6 46 16 05 59

URL: www.nokavision.com