Vrijblijvend één-op-één advies van onze experts?

Kom dan naar een van onze Nokamunity Inloopdagen!

Wat zijn Nokamunity inloopdagen?

Op Nokamunity inloopdagen kunt u als Nokamunity lid vrijblijvend binnenlopen met de meest uiteenlopende vragen over onze oplossingen. Wij geven vrijblijvend advies en verlenen die dag maximaal 2 uur support, ook indien u geen applicatie support overeenkomst bij ons heeft afgesloten. Nokamunity inloopdagen zijn er om kennis te delen die aansluit bij uw behoeften en om u op die manier te helpen om zoveel mogelijk uit uw software oplossing te halen.

Waarom inloopdagen?

Nokavision is  een StreamServe expert met specialisatie op veel gebieden, zoals distributie, SAP koppelingen, etc. Door kennis te delen worden StreamServe en onze andere oplossingen beter benut en daar is iedereen bij gebaat. In de loop der jaren hebben wij gemerkt dat onze klanten veel kennis hebben, maar niet van alle aspecten of nieuwe zaken. Wij hebben gemerkt dat er behoefte is aan specifieke bijstand, bijv. voor StoryTeller of bij upgrades.

Wij willen u als klant graag verder helpen en hebben hiervoor diverse diensten zoals consultancy en training. Ook hebben wij de Nokamunity gebruikersgroep opgericht, waarbij wij focussen op het delen van kennis over bepaalde thema’s in een groep. Daarnaast organiseren wij nu ook inloopdagen, voor kennisdeling op maat. In tijdvak van een paar uur wordt u verder op weg geholpen.

Voor welke vragen kan ik terecht?

In principe kunt u voor alle vragen terecht. Heeft u een probleem in StreamServe? Zou u willen weten hoe u een bepaald proces nog beter kunt laten verlopen? Wilt u meer weten over een bepaalde oplossing? Wilt u een demo? Wij helpen u met alles. Voor complexe problemen die niet binnen 2 uur kunnen worden opgelost, moet eventueel een vervolgafspraak gemaakt worden.

Wie kan mij helpen?

Op de inloopdagen zijn diverse experts aanwezig die u kunnen helpen, zowel voor StreamServe als voor Mendix en Ephesoft.

Hoe werkt het?

U kunt uw gegevens achterlaten en eventueel alvast uw supportvraag insturen zodat wij u aan de consultant kunnen koppelen die het beste bij u past en mogelijk al meer weet van uw situatie. Als de nieuwe data bekend zijn, zal hieronder een inschrijfformulier staan. Wij houden u graag op de hoogte!

Wat zijn de data?

Er zijn nog geen nieuwe data gepland. Neem contact op indien u meer wilt weten.

Blijf op de hoogte!

Aanhef

Uw voornaam*


Uw achternaam*


Email adres*