Dat N.Scope Mailroom, onze Smart Capture oplossing van Ephesoft, toepasbaar is op verschillende westerse talen was al langer bekend, maar recent zijn ook het Arabisch en Chinees toegevoegd aan de beschikbare talen. Capture voor Arabische en Chinese documenten bracht verschillende uitdagingen met zich mee; in het Arabisch wordt namelijk van rechts naar links geschreven in plaats van links naar rechts. Cijfers, daarentegen worden wel van links naar rechts geschreven.

Bij capture voor Arabische en Chinese documenten zijn dezelfde functionaliteiten beschikbaar als in de andere talen en blijft de Smart Capture technologie werkzaam op dezelfde manier. Hiermee voegt Ephesoft weer een bijzondere functionaliteit toe aan het indrukkwekkende Smart Capture platform.

N.Scope Mailroom is onze intelligente capture oplossing van Ephesoft welke zorgt voor de efficiëntere verwerking van uw documenten. Alle belangrijke gegevens van zowel papieren als elektronische documenten worden automatisch onttrokken. Hierdoor kan het verwerken van uw documenten worden omgezet tot een nauwkeurig, goed gestructureerd en productief bedrijfsproces.

Wilt u zelf zien hoe capture voor arabische en chinese documenten werkt? Bekijk dan onderstaand filmpje waarin een Arabisch document wordt verwerkt!