Mendix blikt terug op succesvol 2016

Mendix blikt terug op succesvol 2016

Op 9 januari heeft Mendix haar cijfers over 2016 bekend gemaakt. Een globale groei van 78% in vergelijking met het boekjaar 2015 toont wederom aan dat Mendix het platform is voor Rapid Application Development. Tijd voor Derek Roos, CEO van Mendix, om terug te blikken op 2016.

“Een groeiend aantal Fortune 500 bedrijven hebben Mendix als Enterprise Innovation Platform geadopteerd. Ik ben blij dat onze technologie en onze mensen bedrijven helpen met innoveren en concurreren aan de hand van apps.”

Een aantal hoogtepunten van Mendix in 2016 zijn:

  • Een globale groei van 78% in vergelijking met het boekjaar 2015.
  • Een groei van 185% van bedrijven die applicaties ontwikkelen met Mendix een omzet hebben van meer dan $1 miljard.
  • Meer dan 10.000 nieuwe developers in de Mendix community, variërend van business-savvy tot tech-savvy.
  • De lancering van Mendix 7 met oa. IoT-connectors, machine learning en cognitive services.
  • Voor het tweede jaar op rij is Mendix door Gartner als ‘visionair’ bestempeld op het gebied van Application Platform as a Service (aPaas) en Mobile Application Development Platforms (MADP).

Ook in 2017 zorgt Nokavision weer voor innovaties op het gebied van app ontwikkeling met Mendix. Met oa. onze Box module voor Mendix hebben we 2016 succesvol afgesloten. Wil je meer weten over het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties met Mendix? Bekijk hier wat Nokavision kan betekenen voor jouw bedrijf.

Voor meer informatie over de terugblik van Mendix op 2016 verwijzen we je graag door naar het officiële persbericht van Mendix.