Op woensdag 20 september zullen we onze jaarlijkse klantendag weer houden. Een hele dag waarop je updates krijgt over al onze software oplossingen, delen we onze visie over digitale transformatie en kun je kosteloos een training volgen. Dit is tevens een dag waarop je kennis kunt maken met andere bedrijven onder het genot van een lekker drankje en een hapje.

We zullen je o.a. meenemen in de wereld van:

 • Digitale transformatie voor klantcommunicatie:
 • Exstream, de nieuwe naam voor StreamServe van OpenText
 • High Productivity app development met Mendix
 • De koppeling tussen Mendix en Box
 • Secure Identity Management oplossing Okta
 • Customer Cases

Als Nokavision klant is het belangrijk om bij deze dag aanwezig te zijn. Het definitieve programma wordt uiteraard later bekend gemaakt. Als je nu al weet dat je erbij bent, kun je je hieronder inschrijven. Anders willen we je vragen om deze dag alvast vast te leggen in je agenda. Waarschijnlijk zal er een ochtendprogramma zijn met trainingen en een middagprogramma met verschillende sessies.

Programma

Ochtendprogramma 09:30 – 12:00 (incl. lunch):

Exstream instructor-led developers training (max. 40 plekken beschikbaar)

Gedurende deze training zullen we ingaan op de technische aspecten van Exstream, de nieuwste versie van Exstream. Je leert over de nieuwe onderdelen en upgrades.

 

OF

Mendix Bootcamp

Tijdens deze bootcamp laten we je kennis maken met Mendix. Je gaat aan de slag met de Modeler en krijgt uitleg over hoe applicaties in Mendix ontwikkeld kunnen worden. Ook laten we zien hoe wij StreamServe, Box én Mendix hebben laten samenwerken om een gepersonaliseerd magazine te genereren (zie blog).

Middagprogramma

Het definitieve programma volgt nog.

 

Voor wie?

Op deze dag komen business en IT dichter bij elkaar. Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om zijn of haar business of IT-collega mee te nemen. Met verschillende cases wordt er in de Business Innovation en Technical Innovation tracks ingegaan op vakspecifieke aspecten.

Business:
 • Iedereen die zich wil verdiepen in een Innovatie Mindset
 • Voor wie de Customer Experience naar een hoger niveau wil tillen
 • Voor wie wil weten hoe na de eerste stappen verdere innovatie effectief kan worden doorgevoerd in de gehele organisatie
 • Voor wie wil weten hoe IT en business beter samen kunnen werken
IT:
 • Developers, architects en andere IT’ers die al met onze software werken of willen inventariseren wat de juiste oplossing is voor hun organisatie
 • Voor wie op de hoogte wil blijven van de nieuwste updates en releases
 • Voor wie zijn innovatie mindset wil verdiepen, verbreden en versterken
 • Voor wie wil weten hoe IT en business beter samen kunnen werken
[/fullwidth]

Locatie + parkeren

Het event vindt plaats bij Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Met haar bos- en kunstrijke omgeving is Hilvaria Studio’s een inspirerende locatie voor dit evenement.

Hilvaria Studio’s is te vinden op onderstaand adres. Parkeren is kosteloos.

Hilvaria Studio’s
Goirlesedijk 12 B
5081 ND Hilvarenbeek
Nederland

 

Kosten

Deelname aan het evenement is kosteloos.

Vraag & antwoord (Q&A)

Stuur even een mail naar info@nokavision.com. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden om je op een ander moment alsnog te informeren over onze oplossingen en visie.

We stimuleren onze relaties om zowel met de IT- als de businessafdeling te komen. Op het event komen business en IT dichter bij elkaar.

Ja, al onze oplossingen komen aan bod. Daarnaast zijn al onze experts aanwezig die, indien gewenst, graag even 1-op-1 met je rond de tafel gaan zitten. Geef dit dan aub van te voren aan, dan kunnen we iets voorbereiden.

Juist om je te oriënteren is deze dag heel geschikt. Mocht je niet overtuigd zijn, stuur dan even een mail naar info@nokavision.com, dan bekijken we graag je persoonlijke situatie.

De dag begint met een technische StreamServe training en de Mendix Bootcamp. Mocht je aan één van deze sessie willen deelnemen, kun je dat hieronder aangeven in het invulformulier. Voor de deelnemers is lunch inbegrepen. Vanaf 13:00 uur begint de rest van het programma, welke zal bestaan uit plenaire keynotes en kleinere sessies. Er zullen tussendoor uiteraard pauzes zijn. Om 17:00 uur sluiten we de dag af en zorgen wij voor een heerlijk amusediner (graag ook hieronder aangeven). Het definitieve programma komt binnenkort online.

Twijfel je of dit iets voor jou is? Neem dan even contact met ons op. We zijn druk bezig met het plannen van de dag, dus het definitieve programma komt zo snel mogelijk online. We bespreken dan graag even telefonisch (073-6408490) of deze dag wat voor je is of dat we je eventueel op een andere manier kunnen helpen.

Ja, je mag je dan zeker inschrijven. De dag is geschikt voor iedereen die meer wil weten over digitaliseren en automatiseren, innoveren en mindset. We laten je daarnaast graag zien waar onze krachten liggen en hoe we je kunnen helpen.

 

Schrijf in voor de klantendag op 20 september!

Voornaam:

Achternaam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Bedrijf:

Waar ligt je interesse?
StreamServePlanetPress ConnectMendixEphesoftBoxErvaringsverhalenBusiness sessiesVisieanders