20 jaar geleden bestond Nokavision uit twee teamleden op een zolderkamer. De afgelopen jaren zijn we gegroeid op alle gebieden: kennis, team, locatie, producten, partners. Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar vol groei en de overname van Canon. In december bestaan we alweer 20 jaar.

We groeien door en dat is ook onze ambitie. We willen nog meer bedrijven helpen en meelopen tijdens hun reis op het gebied van digitale transformatie.

Om dit te kunnen bereiken, zijn we eigenlijk altijd opzoek naar de juiste mensen om aan ons team toe te voegen. Mensen die dagelijks met veel plezier werken aan de meest uiteenlopende projecten, voor vele verschillende klanten. Die leergierig zijn en gaan voor kwaliteit. Iedereen in ons team heeft zijn kwaliteiten én rare trekken. Hoe we als team in elkaar zitten, kun je in deze video zien.

De afgelopen maand hebben we drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen aan ons team. Allen al een mooi portfolio aan eerdere ervaringen. Ons team groeit en groeit, en op kantoor en tijdens de teamuitjes wordt het steeds gezelliger.

Untitled design (4)
Simplerinvoicing automatisch
 

Eric

Eric is consultant voor CCM. Hij gaat zich focussen op Exstream.

Hij heeft ook al behoorlijk veel ervaring in het vak, o.a. met Objectif Lune en DOC1.

 
netwerk

Sytze

Sytze versterkt ons team als Lead Consultant voor het Mendix team.

Na zijn carrière te zijn gestart en diverse mooie functies te hebben vervuld bij ABN AMRO, kiest hij nu heel bewust voor deze job.

“De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als consultant, mijn uitgangspunt is altijd wat de wensen van de klant. Dankzij de expertise en snelheid van Nokavision in het gebruik van Mendix kan ik klanten nog beter en sneller van dienst zijn! Een gave uitdaging in een dynamische omgeving met focus op de toekomst.”

Hij heeft veel ervaring met consultancy en projecten, en gaat zich bij ons focussen op Mendix. Hij heeft de certificering bij Mendix vol succes afgerond.


 

Je zult Eric en Sytze waarschijnlijk snel ontmoeten!

 

We zoeken altijd nieuwe mensen!

Zoek je zelf een leuke, nieuwe baan? Bekijk dan onze video en maak kennis met wie we zijn.

 

We helpen graag met digitale transformatie

Al 20 jaar helpen we bedrijven met digitale transformatie, o.a. door te kijken naar documentstromen en interne processen.

Benieuwd of Mendix en/of Exstream bij je passen? Bekijk dan onze oplossingen of mail naar sales@nokavision.com.