Klanten aan het woord

Nokavision helpt haar klanten met innovatie, communicatie en integratie. En wie kan beter over de behaalde successen praten dan de klant zelf?
Succes is iets om trots op te zijn. Onze klanten vertellen dan ook vol trots over de resultaten die zij hebben behaald en over de rol van Nokavision in dit proces. En wij? Wij delen deze succesverhalen vol trots met de wereld.
Benieuwd naar het resultaat? Klik op de logo’s voor de uitgewerkte Customer Success Stories of bekijk de video’s.
Logo-Bakkersland-big-data-bedrijfNederlandse Spoorwegen
Marel_Logo.svg

 

De Mandemakers Groep

“Eén van de successen die wij met OpenText StreamServe hebben behaald is dat de pricing en signing output direct wordt gegenereerd in onze meubelwinkels. En dan niet het geijkte A4’tje, maar meer het formaat van A8 tot en met posters van 2 meter bij 60 centimeter.”

Marel Stork Poultry Processing

“Door te werken met het Nokavision Framework zijn wijzigingen snel gemaakt. Het is erg krachtig en we hebben er nog elke dag plezier van!”

ERIKS

“Met OpenText StreamServe en het Nokavision Framework hoeven we documenten maar één keer te bouwen voor twee bronnen van data.”

Houtgroep van Drimmelen

“Voorheen werd er gebruik gemaakt van if statements. Iedereen die ooit geprogrammeerd heeft weet hoe dodelijk dat kan zijn. Zeker als je daarna een document aan wil passen. Nokavision kwam met een patroon om betere documenten te maken en om ze makkelijker aan te passen.”

ITS Foil

“Voorheen was er iemand 24 tot 32 uur per week bezig met het verwerken van de facturen. Dat is nu met N.Scope Invoice Processing gereduceerd tot een uur of 8 tot 16 per week.”

Cannock Chase

“Met een extern proces, zoals Press Connect, kunnen we grote volumes digitale facturen aanbieden zonder dat ons eigen backoffice systeem daar last van heeft.”

Rexel Nederland

OpenText StreamServe is een ontzettend stabiel product. Het grootste succes is dat het er gewoon nooit uit ligt. Door een mooi framework te hebben staan kunnen we snel onze documenten aanpassen.”

Alliander

“Voorheen lieten wij al onze documenten door PostNL opmaken. Toen stuurden wij de data daarheen en werd het daar opgemaakt en gedistribueerd. Wij wilden dat eigenlijk in huis halen omdat we het wijzigingsproces daar veels te langdradig vonden en we zelf grip wilden op onze documenten en sneller wijzigingen wilden doorvoeren. Met ondersteuning van Nokavision is dit gelukt en het bevalt goed.”

Meer inspiratie nodig?

Wij hebben een aantal veelvoorkomende cases uitgewerkt in video’s. Meer weten over deze video’s? Vul dan onderstaand formulier in!

 

Wat zouden we voor jou mogen bereiken?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan!

Aanhef:

 

Voornaam:

 

Achternaam:

 

Telefoonnummer:

 

E-mailadres:

 

Bedrijf:

 

Waarover mogen we contact met je opnemen?