Heb je wel eens zo’n helder moment gehad waarbij je realiseerde dat twee dingen samen beter waren dan alleen? Wij hadden zo’n moment toen Mendix is gaan samenwerken met Box.

Op woensdag 12 april organiseert Nokavision in samenwerking met Mendix en Box een event waarin we vertellen wat de kracht is van de integratie van de twee platformen. De integratie geeft Mendix de mogelijkheid om de ECM capaciteiten te benutten van Box. Mendix voegt de workflow mogelijkheden toe aan Box.

De sprekers Hans de Visser (Vice President Product bij Solution Marketing at Mendix), Rob Steenvoorden (CTO bij Nokavision) en Patrick Griffiths (Partner Manager Box UK) zullen uitleggen hoe de kwaliteiten van Box ervoor zorgen dat je Mendix apps beter en sneller worden.

Ik ben erbij

Inschrijven voor het seminar op 12 april

Dit evenement is afgelopen.

Programma

 • 14:00-14:15   Welkom & Introductie

 • 14:15-15:00   Waarom Box en Mendix integreren?

 • 15:00-15:30   Demo

 • 15:30-16:00   Customer Success Story

Mendix and Box provide an integrated platform to drive digital innovation at scale. Leverage Mendix’s visual modeling and agile project management capabilities to build multi-channel Box apps in short, iterative cycles.

Waarom Box toevoegen aan Mendix?

Voor enterprise bedrijfsprocessen is het cruciaal dat content veilig afgeleverd wordt in verschillende formaten en op verschillende apparaten. Box voegt deze mogelijkheden toe aan Mendix. Met Box kun je meer dan 120 filetypes bekijken, rijke metadata toevoegen en uitgebreid zoeken. Box houdt versiebeheer bij, heeft een geavanceerd niveau van enterprise beveiliging en biedt alle governance en auditing mogelijkheden.

Waarom Mendix gebruiken met Box?

Met Mendix kun je je Box omgeving uitbreiden met de geavanceerde workflow en integratie mogelijkheden van Mendix, zoals het delen van foto’s en gescande documenten vanuit de Box Capture App. Deze kun je moeiteloos importeren in workflow applicaties en zelf-service portalen die verbonden zijn aan je core-systems.

 

Hoe andere bedrijven Mendix en Box samen gebruiken:

 • Moeiteloos nieuw talent en medewerkers voor je crew binnenhalen, veilig een deal sluiten met leveranciers en zonder moeite je medewerkers trainen.
 • Werk efficiënt aan al je content en documenten zoals talentovereenkomsten, contracten en logistieke documenten.
 • Box is je virtuele productie office, welke ervoor zorgt dat je creatief én veilig aan jouw content kunt samenwerken. Review en lanceer On the Go: werk aan content en middelen voor campagnes, zoals posters en trailers, waar je ook maar bent.
 • Review, bewerk en lever laatste versies aan aan belangrijke stakeholders en partners overal ter wereld en vanaf ieder apparaat.

 • Bouw, publiceer en beheer rijke media zoals, afbeeldingen, logo’s en video’s, zodat je kunt samenwerken met je team en externe reclamebureaus, leveranciers en partners.
 • Digitaliseer en deel eenvoudig visuele displays, planogrammen, productlijnen en promotiemateriaal, terwijl je een consistente merkbeleving in de winkels, catalogi en websites behoudt.
 • Verspreid op een veilige manier sales rapporten, handleidingen, trainingsmateriaal en andere belangrijke middelen naar alle verschillende locaties, zodat bedrijven en winkels zich altijd kunnen aanpassen naar de laatste trends.

 • Met het Box Platform is het eenvoudig om content te managen en te beveiligen in andere Apps. Je hoeft maar een keer goedkeuringsniveau’s en een content- en retentiebeleid in te stellen om al je content te kunnen beheren in alle verschillende apps waarmee je Box integreert.
 • Box Platform voldoet aan de naleving van de regelgeving inclusief HIPAA / HITECH, FINRA, CSA, PCI DSS, FedRAMP en nog veel meer. Maak gebruik van pre-built integraties,  SDK’s en UI Kits, en ondersteuning voor ontwikkelaars als je aan de slag gaat met bouwen met het Box Platform.
Inschrijven

 

Knipsel2

Locatie:

Mendix Netherlands
Gedempte Zalmhaven 4K
3011 BT Rotterdam

Aanvang:

Doors open @ 13:30 CET

Start @ 14:00 CET

Leer meer over de mogelijkheden van de integratie van Box met Mendix op ons event!

Om deel te nemen aan het event kun je het onderstaande formulier invullen. Uiteraard zijn je collega’s ook welkom. Deelname is kosteloos.

Dit evenement is afgelopen.
poppetje wijzen links

FAQ

Ja! Als je geïnteresseerd bent in digitale transformatie, dan is dit seminar interessant voor je. We zullen uiteraard ingaan op de mogelijkheden die beide platformen hebben, maar we zullen ook business cases belichten van onze klanten. Dit geeft je hopelijk nieuwe inzichten voor jouw specifieke situaties. Daarnaast zijn er veel experts aanwezig die graag met je meedenken.
Deelname is kosteloos. We willen graag vertellen over de mogelijkheden van de integratie tussen Box en Mendix omdat we begrijpen dat het best ingewikkeld is om de toepassing te begrijpen.
Ja, je mag zeker meerdere collega’s meenemen. Iedereen moet wel los ingeschreven worden zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Als je interesse hebt in Digitale Transformatie en het optimaliseren van je bedrijfsprocessen is het zeker de moeite waard om te komen. We praten uiteraard over Box en Mendix, maar zullen ook dieper ingaan op de mogelijkheden om voorop te blijven lopen met nieuwe software en technieken. Wellicht geeft dit je inzichten die je ook weer kunt toepassen bij je huidige systemen.

Ja. Dit seminar is geen technische sessie, maar is juist meer gericht op de business toepassingen. Als je geïnteresseerd bent in Box en Mendix, is het vooral waardevol als je van Marketing, IT of van Finance bent.